Publicacions

 • Invertir en felicitat

  Invertir en felicitat

  La vida és temps ple d’oportunitats, que tenem molt a veure amb les que ens generem i amb les vingudes de l’atzar que aprofitem coratjosament. Per a què no omplir activament el seu temps d’oportunitats de felicitat? Aquest llibre ès una constant invitació a invertir en felicitat, a comprometre’s amb la satisfacció profunda, la positivitat i el benestar. I ofereix un ampli ventall de propostes per assolir-ho.

  Llegeix el primer capítol de franc

 • El benestar emocional

  El benestar emocional

  Els descobriments científics sobre la felicitat y el benestar són nomobrosos i reveladors. Aquest llibre vol fer de pont entre la ciència de la felicitat i la quotidianitat; en ell s’expliquen de forma senzilla i rigorosa vuit claus de la felicitat i vint-i-tres bons hàbits a entrenar. Un pla de millora personal acompanya el lector en aquest entrenament progressiu.

  Llegeix el primer capítol de franc

 • El coaching emocional

  El coaching emocional

  Albert Einstein va dir que més que uan vida d’èxit, és millor aconseguir una vida de valor. El coaching emocional pot ajudar-nos i fer que arribem als nostres objectius emocionals i que la nostra vida sigui satisfactòria.
  Aixó no és fàcil; requereix un pla i esforç. Aquest llibre, a més de explicar què és el coaching emocional, ens introdueix a com utilitzar-lo ja en el nostre dia a dia.

  Llegeix el primer capítol de franc

 • Educar para a plenitude da vida

  Educar para a plenitude da vida

  Publicació dins del llibre “Medrando Sans” (Creixent sans) de la Consellería de Educación e Ordenación Universitaria, Consellería de Sanidade.

 • “La tristeza”; “Inspirar felicidad”

  “La tristeza”; “Inspirar felicidad”

  Dins del llibre Educación emocional. Propuestas para educadores y familias coordinat per Rafel Bisquerra.